Žalūzijas

Drukāt
Banner 1050x80

ALANDEKO, veikals, T/P Alfa, žalūzijas, aizkari, markīzes

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

ALANDEKO, veikals Kuldīgā

Pilsētas laukums 5, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Romiešu žalūzijas . Žalūziju ražošana. Aizsargslēģi, nojumes un markīzes., Žalūzijas , markīzes uz pults, elektriskās stangas. Žalūzijas , aizkari, markīzes ar elektromotoru.

''ALANDEKO'', veikals T/C ''SĀGA'', žalūzijas, aizkari, markīzes

Biķeru 4, Ulbroka, Ropažu nov.
Apraksts:

ALANDEKO veikals tirdzniecības centrā SĀGA aicina Jūs ienirt interjera dizaina entuziastu pasaulē.Šeit atradīsiet jaunākās mēbeļu un gaismas ķermeņu tendences, plašu paklāju un mājas tekstila sortimentu, visas nepieciešamās lietas virtuvei un galda klājumam, kā arī neskaitāmus interjera dekorus un visburvīgākās dāvanas.Mūsu veikalā strādā arī aizkaru dizaineri, kuri palīdzēs izvēlēties tieši jums piemērotāko logu noformējumu – aizkarus, žalūzijas, markīzes, atbilstoši jaunākajām interjera iekārtošanas tendencēm un jūsu vēlmēm.

RigasDizains.lv

Nometņu 38, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Apraksts:

Rīgas Dizains - profesionāla interjera dizaina izstrāde privātajiem un publiskajiem projektiem. 3D vizualizācijas. Aizkaru un žalūziju izgatavošana no sauli atstarojošiem materiāliem. Audumi un materiāli tieši no Eiropas bāzēm - bez starpniekiem. Žalūziju un aizkaru automātika - motorizācija. Integrēšana vienotā Smart Home (Gudrā Māja) sistēmā. Virtuves dizains un mēbeļu rasējumu izstrāde. Markīzes gan privātmājām, gan kafejnīcām un viesnīcām.

Loguapkope.lv - Logu remonts - Logu apkope

Latgales 130A, Rīga LV-1003
Apraksts:

SIA "Logu Apkope" darbs saistīts ar gaismu caurlaidīgajām konstrukcijām, alumīnija, plastmasas un koka konstrukcijām. Kvalitatīvs LOGU remonts, LOGU apkope, logu apkalpošana, Steidzams logu remonts. Meistari operatīvi veiks logu remontu, kvalitatīvi noregulēs jebkuru loga mehānismu, nomainīs logu blīvgumiju PVC, alumīnija, koka logu konstrukcijām. Nomainīs stikla paketes. Uzstādīs moskītu tīklus. Veiks modernizāciju visu veidu logiem. Mēs veicam jebkuras sarežģītības pakāpes demontāžas, uzstādīšanas un remonta darbus jūsu logiem. Mūsu meistari ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi darbu veic efektīvi un, svarīgākais, norādītajā laikā! Esam profesionāli, sākot no PVC logu pieregulēšanas līdz komplicētu konstrukciju uzstādīšanai un to uzturēšanai darba kārtībā lielās rūpniecības vai biroja telpās.

Logu remonts, apkalpošana un modernizācija visu veidu logiem. Plastikāta logu, balkonu un ārdurvju regulēšana. Izsauciet meistaru no Logu Remonti, un mēs operatīvi un kvalitatīvi noregulēsim jebkuru mehānismu. Likvidēsim tādas problēmas kā aukstuma ienākšana pa šķirbām, kondensāta parādīšanos, ķeršanos vai apgrūtinātu atvēršanu / aizvēršanu, vērtnes nosēšanos, kā arī gadījumus, kad salūzis rokturis. Jauni logi kalpos ievērojami ilgāk, ja regulāri tiks veikta profilaktiskā apskate un nepieciešamības gadījumā veikti nepieciešamie remontdarbi. Mūsu speciālisti veiks apskati, noskaidros bojājumu iemeslus un operatīvi atrisinās problēmu. Mūsu pakalpojumi: STIKLA PAKETES NOMAIŅA Plastikāta logos Koka logos Alumīnija logos Vienkameras Divkameru Stikla paketes ar termorāmi Tonētie LOGU REMONTS Steidzams Plastikāta logu Koka logu Alumīnija logu Furnitūras remonts un nomaiņa Blīvgumijas nomaiņa Regulēšana MOSKĪTU TĪKLI Rāmju tīkli Rullo tīkli Durvju tīkli Bīdāmie tīkli Antikaķu tīkli RULLO KASEŠU ŽALŪZIJAS

Realwindows, SIA

Biksēres 2, Rīga LV-1073
Apraksts:

Uzņēmums ar lielu pieredzi logu un durvju projektēšanā un uzstādīšanā, uzņēmums specializējas bezrāmju iestiklošanas projektos - stikla margas, kāpnes, biroju stikla bezrāmju starpsienas un durvis.

D.U.E., SIA

Salātu 21, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Žalūzijas , žalūziju uzstādīšana. Palodzes. Metāla durvis, iekšdurvis, PVC durvis Bauska.

IMG Projekti, SIA

Mucenieku 25-1, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
SIA "IMG Projekti" produkti un pakalpojumi:: ✓ Durvis: Plastikāta durvis Alumīnija durvis Iekšdurvis Metāla durvis ✓ Logi: PVC plastikāta logi Alumīnija logi Koka logi Jumta logi Logu remonts un apkope ✓ Bīdāmās durvis un sistēmas: Bīdāmās durvis iebūvejamiem skapjiem Bīdāmie alumīnija logi Bīdāmie plastikāta logi un durvis ✓ Žalūzijas, insektu sieti un aizkaru stangas: Žalūzijas Aizkaru stangas Pretinsektu sieti ✓ Paceļamie vārtiBrīvi stāvošie skapji un kumodesIebūvējamie standarta skapjiModuļu virtuves mēbeles

 

TEDS, SIA

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi. SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS, SIA, filiāle

Pasta 21, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Kurzemes amatnieks A, SIA

F.Brīvzemnieka 52, Liepāja LV-3401
Apraksts: Piedāvājam dažādas kavalitātes logus, sākot no ekonomiskajiem variantiem, līdz vācu kvalitātes logiem, par ļoti izdevīgām cenām. Katra klienta vajadzības tiek izskatītas individuāli, atrodot klientam vispiemērotāko variantu. Piedāvājam bezmaksas konsultāciju un logu uzmērīšanu. Tiek nodrošināts pilns serviss – konsultācija birojā, objekta apskate un mērīšana, PVC logu demontāža, montāža, iekšējo un ārējo palodžu uzstādīšana, iekšējā un ārējā apdare, veco logu utilizācija. Garantijas apkalpošana. Piedāvājam siltinātas metāla ārdurvis dzīvokļiem. Durvis tiek izgatavotas pēc individuāliem izmēriem. Laba siltuma un skaņas izolācija. Plašā izvēlē piedāvājam dažāda veida žalūzijas: Žalūzijas diena-nakts apvieno sevī horizontālo žalūziju un rullo žalūziju priekšrocības.Var uzstādīt gan rullo kasešu žalūzijas uz loga rāmja, gan klasiskos rullo uz sienas. Horizontālās rullo un rullo kasešu žalūzijas. Pilsētas žalūzijas, kas ideāli piemērotas lodžijām. Vertikālās žalūzijas. Liepāja, Aizputē.

Logi-durvis-vārti, SIA, Rīgas birojs

Brīvības gatve 271, Rīga, LV-1006
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Jūrmalas birojs

Talsu šoseja 39, Jūrmala, LV-2016
pakešu logiem, rullo žalūzijas , logu žalūzijas , logu žalūzijas cenas, žalūzijas durvīm, žalūzijas logiem, , koka žalūzijas cena, koka žalūzijas cenas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Filiāle

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Plastmasas logi, koka logi, alumīnija logi, durvis, lodžiju stiklošana, balkonu stiklošana, automātiskās durvis, PVC logi, PVC plastikāta, PVC durvis, koka durvis, metāla durvis, durvju montāža, logu montāža, durvju uzstādīšana, logu uzstādīšana, pieckameru profils, stiklotas durvis, starpsienas, plastikāta ārdurvis, koka ārdurvis,

Logi-durvis-vārti, SIA, Ogres birojs

Skolas 19A, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Best Plus, SIA

Maskavas 20, Rēzekne LV-4604
SIA "BEST PLUS" piegādā un uzstāda: ✓ Logus (PVC, Alumīnija) ✓ Durvis (Metāla, PVC, Alumīnija) ✓ Vārtus (Garāžas, Industriālos, Vārtu automātiku) ✓ Visa veida žalūzijas ✓ Alumīnija konstrukcijas Kādēļ izvēlēties mūs?: ✓ Sertificēts materiāls ✓ Ražotāju cenas ✓ Pilns serviss ✓ Nestandarta risinājumi

DL konstrukcijas, SIA

Raiņa 87, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmuma vērtības ir kvalitatīvs produkts, ātra un pretimnākoša apkalpošana, kā arī kvalitatīvi sniegts pakalpojums, ievērojot tīrību klienta telpās un cieņpilni izturoties pret klienta laiku un finanšu resursiem. Citiem vārdiem sakot – fokuss uz klientu – ir tas, kas mūs atšķir no konkurējošiem uzņēmumiem. Vācu materiālu kvalitāte, ražotāju atbildīgums un mūsu, „DL Konstrukcijas”, augstie servisa standarti – šis savienojums lai kļūst par stabilu pamatu ilglaicīgai un produktīvai sadarbībai! Jaunu logu vai durvju iegāde ir tikai pirmais posms ceļā uz vizuāli pievilcīgām un komfortablām telpām. „DL Konstrukcijas” piedāvā arī to uzstādīšanu un servisu (ja ir tāda nepieciešamība), tādejādi uzņemoties pilnu atbildību par logu un durvju funkcionēšanu atbilstoši mūsu kvalitātes standartiem.

KarLux, SIA, Komisijas veikals MĒBELES

Strādājam# Preces no Vācijas Norvēģijas
Rīgas 24, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts:

Komisijas veikals - MĒBELES. TRANSPORTA, PIEKABJU UN KEMPERU NOMA. TAXI PAKALPOJUMI.

BuvMark, IK

Aleksandra 17, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

Mūsu izstāžu zālē jūs varat iegādāties apdares materiālus, pasūtīt griestu montāžu, mēbeļu izgatavošanu vai pilnu dzīvokļa renovāciju "līdz atslēgai".

Salons ir oficiālais Silk Plaster pārstāvis. Mēs strādājam tikai ar kvalitatīviem materiāliem

Logu noformēšanai, aizsardzībai pret sauli, telpas aptumšošanai un pat drošībai ir pieejamas dažādu materiālu un funkcionalitātes žalūzijas. Lielā audumu izvēle ļauj tās pieskaņot katras telpas interjeram. Vertikālās, rullo, horizontālās un romiešu žalūzijas, kā arī - žalūziju paneļu sistēmas un aizsargžalūzijas iespējams izvēlēties atbilstoši lietošanas ērtumam un iedomātajam mērķim. Pieejamas arī žalūzijas jumta logiem, kas ir būtiski, jo augšstāva telpas mēdz ievērojami sakarst. Paceļamās aizsargžalūzijas un aizsargrežģi iecienīti drošībai. Savukārt markīzes paredzētas logu un fasādes aizsargāšanai pret sauli un nokrišņiem, uzstādot tās ārpusē. Uzņēmumi pieņem arī nestandarta pasūtījumus, veic uzstādīšanu.